Gujarati Numbers 1 to 100 Counting Chart

 Gujarati language belongs to the Indo-Aryan language spoken mainly by Gujarati people in the Indian state of Gujarat. It is one of the 22 scheduled languages of India, with 56 million speakers. In this article, you'll learn the Gujarati numbers from 1 to 100 with numerals, their pronunciation includes the counting chart.

Numbers in Gujarati

Gujarati Numbers 1 to 100

Here we've listed a complete Gujarati numbers from 1 to 100 with their pronunciaton.

English Numeral Gujarati PRON.
0 શૂન્ય sunya
1 એક ek
2 બે be
3 ત્રણ tra
4 ચાર char
5 પાંચ panch
6 chho
7 સાત sat
8 આઠ ath
9 નવ nav
10 ૧૦ દસ das
11 ૧૧ અગિયાર agiyar
12 ૧૨ બાર bar
13 ૧૩ તેર ter
14 ૧૪ ચૌદ chaudh
15 ૧૫ પંદર pandar
16 ૧૬ સોળ sol
17 ૧૭ સત્તર sattar
18 ૧૮ અઢાર adhar
19 ૧૯ ઓગણિસ ouganis
20 ૨૦ વીસ vis
21 ૨૧ એકવીસ ekavis
22 ૨૨ બાવીસ bavis
23 ૨૩ તેવીસ tevis
24 ૨૪ ચોવીસ chovis
25 ૨૫ પચ્ચીસ pacchis
26 ૨૬ છવીસ chhavis
27 ૨૭ સત્તાવીસ sattavis
28 ૨૮ અઠ્ઠાવીસ atthavis
29 ૨૯ ઓગણત્રીસ ouganatris
30 ૩૦ ત્રીસ tris
31 ૩૧ એકત્રીસ ēkatrīs
32 ૩૨ બત્રીસ batris
33 ૩૩ તેત્રીસ tetris
34 ૩૪ ચોત્રીસ chotris
35 ૩૫ પાંત્રીસ pantris
36 ૩૬ છત્રીસ chhatris
37 ૩૭ સડત્રીસ sadatris
38 ૩૮ અડત્રીસ adatris
39 ૩૯ ઓગણચાલીસ ouganachalis
40 ૪૦ ચાલીસ chalis
41 ૪૧ એકતાલીસ ekatalis
42 ૪૨ બેતાલીસ betalis
43 ૪૩ ત્રેતાલીસ tretalis
44 ૪૪ ચુંમાલીસ chunmalis
45 ૪૫ પિસ્તાલીસ pistalis
46 ૪૬ છેતાલીસ chhetalis
47 ૪૭ સુડતાલીસ sudatalis
48 ૪૮ અડતાલીસ adatalis
49 ૪૯ ઓગણપચાસ ouganapachas
50 ૫૦ પચાસ pachas
51 ૫૧ એકાવન ekavan
52 ૫૨ બાવન bavan
53 ૫૩ ત્રેપન trepan
54 ૫૪ ચોપન chopan
55 ૫૫ પંચાવન panchavan
56 ૫૬ છપ્પન chhappan
57 ૫૭ સત્તાવન sattavan
58 ૫૮ અઠ્ઠાવન atthavan
59 ૫૯ ઓગણસાઠ ouganasāth
60 ૬૦ સાઈઠ sāith
61 ૬૧ એકસઠ ekasath
62 ૬૨ બાસઠ basath
63 ૬૩ ત્રેસઠ tresath
64 ૬૪ ચોસઠ chosath
65 ૬૫ પાંસઠ pansath
66 ૬૬ છાસઠ chhasath
67 ૬૭ સડસઠ sadasath
68 ૬૮ અડસઠ adasath
69 ૬૯ અગણોસિત્તેર aganositter
70 ૭૦ સિત્તેર sitter
71 ૭૧ એકોતેર ekoter
72 ૭૨ બોતેર boter
73 ૭૩ તોતેર toter
74 ૭૪ ચુમોતેર chumoter
75 ૭૫ પંચોતેર panchoter
76 ૭૬ છોતેર chhoter
77 ૭૭ સિત્યોતેર sityoter
78 ૭૮ ઇઠ્યોતેર ithyoter
79 ૭૯ ઓગણાએંસી ouganan̄si
80 ૮૦ એંસી ensi
81 ૮૧ એક્યાસી ekyasi
82 ૮૨ બ્યાસી byasi
83 ૮૩ ત્યાસી tyasi
84 ૮૪ ચોર્યાસી choryasi
85 ૮૫ પંચાસી pon̄chasi
86 ૮૬ છ્યાસી chhyasi
87 ૮૭ સિત્યાસી sityasi
88 ૮૮ ઈઠ્યાસી ithyasi
89 ૮૯ નેવ્યાસી nevyāsi
90 ૯૦ નેવું nevun
91 ૯૧ એકાણું ekanun
92 ૯૨ બાણું banun
93 ૯૩ ત્રાણું tranun
94 ૯૪ ચોરાણું chhoranun
95 ૯૫ પંચાણું panchanun
96 ૯૬ છન્નું chhanun
97 ૯૭ સત્તાણું sattanun
98 ૯૮ અઠ્ઠાણું atthanun
99 ૯૯ નવ્વાણું navvanun̄
100 ૧૦૦ સો sou

I hope it will definitely help you. If any mistakes in this post please let me know. Your suggestions are more to me. Click here to contact me.

Explore More Related Article

Comments

Popular posts from this blog

Telugu Numbers 1 to 100 Counting Chart

Assamese Counting Chart: Numbers 1 to 100

Learn Tamil Numbers 1 to 100

Learn Bodo Language Through English Online (English to Bodo)

Garo Sentences Used in Daily Life | Garo to English Translation